Inkt en toner

Uw printer geeft aan dat de toner of inkt op is. Vervelend! Gelukkig kunt u bij Office-Deals per direct cartridges bestellen, zodat u razendsnel weer verder kan. Via onze unieke cartridge selector selecteert u het merk en type printer en direct worden alle benodigdheden voor deze machine getoond. Snel en gemakkelijk! Het systeem herkent niet alleen bekende merken zoals Brother, Canon, Epson en HP, maar ook alle andere gangbare merken. Zo kunt u dus ten allen tijden snel de juiste cartridge en printsupplies bij uw printer vinden!

Bent u op zoek naar een kwalitatieve cartridge voor uw printer? Voor goedkope inktcartridges en toners zit u bij Office-Deals op de juiste plaats. Wij leveren printersupplies, waaronder dus cartridges. Door onze unieke cartridge selector weet u snel welke cartridge geschikt is voor uw printer. Daarnaast helpen wij u natuurlijk graag met uw keuze, om te beginnen geven wij u extra uitleg over cartridges en toners.

Cartridge of toner kopen?

De cartridge is bijna altijd op wanneer u de printer gebruikt. Logisch ook, want u gebruikt hem immers. Je moet dan de cartridge vervangen, maar cartridges zijn verschillend. Waar zit het verschil tussen inktcartridges en toners dan precies in?

Wat is een cartridge?

Bij een cartridge wordt meestal gesproken over een ‘inktcartridge’, deze inkt is nodig voor inkjetprinters. Een cartridge bevat vloeibare inkt, wat in de meeste gevallen is opgenomen in een spons. Tijdens het afdrukken geeft de printkop de inkt af.

De meeste cartridges bevatten elektronica, waaronder een chip die met de printer communiceert. Deze chip geeft aan de printer door of u de juiste cartridge heeft geplaatst, welke kleur cartridge het is en wat de capaciteit is van de cartridge. Zo kan uw printer u dus informeren wanneer de cartridge bijna leeg is. Techniek staat voor niets!

Kan ik nog cartridges navullen?
Het is mogelijk om cartridges bij te vullen met een kit. Echter wordt dit sterk afgeraden en is het vooral veel werk. Omwille van deze reden worden kits om te navullen niet bij ons verkocht.

Wat is een toner?

Toner cartridges worden gebruikt in laserprinters. Deze toners gebruiken in plaats van vloeibare inkt juist fijn poeder. De laser in de printer brandt deze poeder met hitte op de pagina. Toners zijn in de meeste gevallen duurder, maar gaan daarentegen ook langer mee.

Het verschil tussen inktcartridges en toners zit hem voornamelijk in de levensduur. De standaard levensduur van een inktcartridge is ongeveer 500 pagina’s, afhankelijk van het gebruik. Indien u een printer weinig gebruikt kan de printkop uitdrogen.

Toner cartridges printen gewoonlijk minstens 2000 pagina’s, waardoor de levensduur van de cartridge langer is dan de levensduur van de inktcartridge. U betaald voor toner cartridges aanzienlijk meer dan voor inktcartridges, maar daarvoor krijgt u natuurlijk een langere levensduurHeb ik een toner of een inktcartridge nodig?

Welke cartridge u nodig heeft, is voornamelijk afhankelijk van uw printer. Heeft u een laserprinter? Dan kiest u hoogstwaarschijnlijk voor een toner. Bij een inkjetprinter zal dit voornamelijk een inktcartridge zijn. U kunt de juiste cartridge voor uw printer vinden in onze cartridge selector. Vul hier het merk, het type en uw model in. Nu ziet u automatisch de juiste cartridges en printsupplies. Mocht dit u niet lukken, kunt u altijd om advies vragen aan onze klantenservice.

Cartridges op abonnement

Bent u, net zoals het grootste gedeelte van Nederland, altijd te laat met het bestellen van nieuwe cartridges? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een abonnement op cartridges. Bij Office-Deals kunt u een abonnement afsluiten zodat u op basis van uw verbruik cartridges ontvangt. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat zij u een passende aanbieding kunnen doen!

Cartridges online bestellen

Waarom u uw cartridges besteld bij Office-Deals? Simpel. Het bestellen van cartridges en andere kantoorartikelen is simpel en eenvoudig bij ons. U maakt gebruikt van de cartridge selector en bestelt binnen no-time de juiste cartridge. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht waarbij uw bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Als u voor 19:00 besteld, ontvangt u uw producten de volgende werkdag. Dit is uiteraard afhankelijk van de voorraad. U kunt de voorraad en de levertijd zien bij het product. U kunt bij ons betalen op rekening, via iDeal of een andere erkende betalingsmethode. Bestel dus gemakkelijk en snel uw gewenste cartridge en maak direct kennis met de service en voordelen van Office-Deals.

Chatten