Korting voor jouw ergonomische werkplek

  • Deze promotie is geldig tot: 31/10/2021

Profiteer deze maand nog van kortingen of cashback op ergonomische producten voor je werkplek! Ga voor een zit/sta bureau, een monitorarm of heb je nog een papierversnipperaar nodig?

Waarom heb ik een ergonomische werkplek nodig?

Een werkplek moet voldoen aan de eisen van de Arbo wet. Uiteraard mag je daaraan ook dingen toevoegen om de kantoorwerkplek van jouw werknemers aangenamer te maken. Door een werkplek ergonomisch in te richten, kunnen je werknemers onbezorgd werken. Het verlicht de belasting op de schouders, nek en rug. Hierdoor zijn de werknemers productiever en verzuimen minder dagen.

Wat is een ergonomische houding?

Een geadviseerde houding aan een bureau zou in balans van elkaar moeten zijn. De rug is recht, tegen de rugleuning aan, de nek is recht en het hoofd is iets naar voren gebogen. De ellebogen en knieën zijn beide tussen de 90 en 100 graden gebogen en de voeten moeten plat op de grond kunnen staan. Dit kan eventueel worden gecompenseerd met een voetensteun. De polsen zouden moeten rusten op de rand van het bureaublad. De monitor staat op een armlengte afstand en de bovenkant van de monitor zou net iets onder ooghoogte geplaatst moeten zijn. Is dit allemaal het geval? Dan heb je een ergonomische werkplek voor jouw werknemers ingericht!

Hoe claim ik mijn cashback?

Dat is heel simpel. Upload je aankoopbewijs via de website van Fellowes en het geld wordt teruggestort op jouw rekening.