Navigator Universal A4 80 grams, wit, pak à 500 vel
Omschrijving

Navigator Universal A4 80 grams, wit, pak à 500 vel

 • Navigator is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van papierproductie
 • Bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen zoals extra opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid krijgt
 • Houtvrij elementair chloorvrij hoogwit xerografie papier
 • Geschikt voor laser- en inkjetprinting en colourcopiers
 • FSC én Europese bloem gecertificeerd
 • Pak à 500vel

Heeft u behoefte aan schitterend hoogglans papierkwaliteit dat is vervaardigd met de nieuwste papierproductie technologie? Dan kunt u bij Hedera de Navigator Universal A4 80g online bestellen. Dit papier is niet zomaar papier. Het is namelijk geproduceerd met 100% Eucalyptus Globulus-vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen heeft, zoals opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid krijgt. Waarschijnlijk zegt het u niet heel veel, maar dat leggen wij u heel fijn uit. 

 

Navigator papier A4

Hedera heeft onderscheidend papier voor u, waarmee u zeer milieuvriendelijk te werk gaat. Ieder vel papier heeft een hoogglans papierkwaliteit, waardoor uw printwerk mooi naar voren komt. Door het fijne papier, heeft uw printer minder moeite om het papier door uw printer te halen. Bij het Navigator Universal A4 papier zal weinig tot geen stofontwikkeling ontstaan, met als gevolg dat u minder onderhoud hoeft te plegen. Fijn voor u, maar ook fijn voor uw printer. Het maakt niet uit of u een laser- en inkjetprinter of een colourcopiers heeft, het Navigator papier A4 is geschikt voor iedere printer. Ondanks dat Navigator Universal A4 80 gram is, heeft het een perfecte opaciteit. Oftewel, de lichtdoorlatendheid van het papier. De inkt zal niet doordrukken of zichtbaar zijn aan de andere zijde van het papier. Zo kunt u met gemak dubbelzijdig printen. Met dit pak van 500 vellen kunt u lang genieten.

 

Navigator Universal A4 80g duurzaamheid

Zoals we eerder hebben vermeld, is het papier gemaakt van 100% Eucalyptus Globulus-vezel. Navigator beheert haar eigen bossen, zodat ze het beste premium kantoorpapier kunnen produceren via een duurzaam proces. Door het gebruiken van natuurlijke bronnen en het gebruiken van lagere bodemverontreiniging en een betere waterkwaliteit, wordt de biodiversiteit beschermd. Met andere woorden, door diverse gronden te onderhouden, blijft moeder natuur bestaan en zullen geen planten uitsterven. De Navigator Universal A4 papier is dus volledig houtvrij en wordt geproduceerd door de vezels van Eucalyptus Globus. Het is een zeer milieuvriendelijke en innovatieve manier om papier te maken. Het is net zo sterk als papier van hout en heeft zelfs dezelfde eigenschappen als papier, alleen is het duurzaam geproduceerd. Ook de planten waarmee het geproduceerd is, hebben een certificering. Namelijk de welbekende FSC certificaat en een Europese bloem certificatie.

Heeft u toch behoefte aan ander soort A4 papier? Bekijk dan ons assortiment aan A4 kopieerpapier. U heeft ook de keuze om Navigator Universal A4 80g 4-gaats te kopen. Zeer handig als u een rapport wilt inbinden. 

 

Navigator Universal A4 80g kopen?

Wilt u meer weten over ons kopieerpapier van Navigator A4 80g wit met 500 vellen? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch benaderen via het telefoonnummer 0252 – 43 23 00 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hedera.nl. Ook is het mogelijk om vrijblijvend informatie bij ons aan te vragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag bezichtigen in onze winkel? Dan komt u langskomen in ons filiaal in Sassenheim.

 

Verder lezen
3,40
per 1/pk 500 vl
4,11 incl. btw
 • 1 € 4,91
 • 5 € 4,47
Verwachte levertijd 2 á 3 werkdagen
 • Code 369021
 • Merk NAVIGATOR
 • Verpakking 1/pk 500 vl
 • EAN 5602024355521
 • Verwachte levertijd 2 á 3 werkdagen
Gerelateerd
Alternatieven
Uit dezelfde productgroep
Specificaties
 • Product Label Staffelprijs
Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×