Hedera Office Gold FSC A4, 80 gram, wit (nen 7206)
Omschrijving

Hedera Office Gold FSC A4, 80 gram, wit (nen 7206)

  • AAA topkwaliteit, hagelwit chloorarm (ECF) papier
  • Deze hoogste kwaliteit papier is ideaal voor interne en externe KLEUR bedrijfscommunicatie
  • Speciaal geschikt voor kleurenlaserprinters, kleureninkjets en kleurenkopieermachines, door toepassing van ColorLok Technology
  • Gering neiging tot stofontwikkeling, dus minimaal machine onderhoud
  • Geproduceerd in onze FSC gecertificeerde fabriek onder ISO-14001
  • Hedera Office Gold FSC papier is uitermate geschikt voo gebruik in combinatie met onze milieuvriendelijke lijn Hedera Office supplies.
  • Deze combinatie is ons antwoord op de groeiende bewustwording van duurzaam ondernemen. Door een bewuste keuze te maken voor Hedera Office draagt u daadwerkelijk bij aan een duurzame samenleving.

Kiest u voor het hoogste kwaliteit papier? Dan kiest u voor A-Serie Gold 80 gram papier! Met dit papier zal geen enkel printopdracht een probleem zijn. Wilt u een rapport uitdraaien? Met dit papier zult u het verschil maken. Naast dat het papier het hoogste kwaliteit heeft, is het ook nog eens met verantwoord geproduceerd! Goed voor u en goed voor de natuur. Daarnaast heeft het Gold A4 80 gram papier ook een ECF keurmerk. Tijdens het produceren is er geen chloor bij toegevoegd en toch is het hagelwit met AAA topkwaliteit!

 

Gebruik

U kunt het papier net als ieder papier gebruik in uw kopieerapparaat, kleurenlaserprinter en kleureninktjets. Met de ColorLok Technology zal het inkt niet afgeven of vegen creëren op uw papiervel. Door de zeer hoge kwaliteit van A4 wit 80 gram papier, zal er bijna geen stofontwikkeling ontstaan in uw printer. Hierdoor hoeft u minder onderhoud te plegen voor uw printer. Een win-win situatie! In het pak zitten 500 vellen, hiermee kunt u flink vooruit gaan.

 

Duurzaam

Hedera kiest bewust voor A-Series Gold FSC A4 wit 80 gram papier. Het papier heeft een FSC certificering. Voor de productie is er gekozen voor bomen dat geen schade zal richten in onze grote bossen op Aarde, in bijvoorbeeld de Zuid-Amerikaanse Amazone gebieden. Hierbij draagt u ook bij aan een duurzame samenleving.

Een combinatie met onze A-Serie Gold 80 gram A4 wit papier is onze milieuvriendelijke lijn Hedera Office supplies. Heeft u een klein budget, maar u wilt wel duurzaam bezig zijn? Dan is A-Series kopieerpapier A4 80 gram wit een goede optie.

Verder lezen
3,25
per 1/pk 500 vl
3,93 incl. btw
  • 1 € 4,75
  • 5 € 4,25
Product is op voorraad
Gerelateerd
Accessoires
Uit dezelfde productgroep
Specificaties
  • Product Label Staffelprijs
Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×