A-Series kopieerpapier A4, 80 grams, wit, pak à 500 vel
Omschrijving

A-Series kopieerpapier A4, 80 grams, wit, pak à 500 vel

 • FSC gecertificeerd
 • EU Ecolabel
 • Hagelwit kantoorpapier, witheid 164 CIE
 • Geringe neiging tot stofontwikkeling; minimaal machine onderhoud
 • Perfecte opaciteit
 • Geschikt voor hoge oplages 
 • Voor gebruik in kopieerapparaten, laserprinters en inkjetprinters
 • Pak à 500 vel

Heeft u de behoefte aan premium papier voor belangrijke afspraken of rapport? Met A-Series kopieerpapier A4 van 80 gram, zult u onderscheiden van de rest. Het papier voelt door het gewicht van 80 gram zeer fijn aan. Een goede investering om uzelf goed te laten presenteren. Door het A4 formaat is het universeel te gebruiken voor iedere kopieeropdracht. De unieke hagelwitte kleur met witheid 164 CIE, zullen de kleuren op uw papier beter naar voren komen.

 

Premium kwaliteit

Met de A-Series witte kopieerpapier A4 kunt u lang vooruit gaan met 500 vellen. Ieder vel heeft een premium feeling. Dat zult u merken, maar ook uw printer. Door de hoge kwaliteit zal uw printer geen moeite hebben met het verwerken van uw printopdracht. Tijdens het printen zal er weinig stofontwikkeling ontstaan, met als gevolg dat er minimale onderhoud voor nodig is op lange termijn. Fijn voor u, fijn voor uw printer. Het A4 papier is gemaakt voor alle soorten kopieerapparaten en printers. Heeft u een laserprinter? Het A-Series kopieerpapier zal geen problemen zorgen voor uw laserprinter. Ook zal het geen inktvlekken achterlaten door de kwaliteit van het papier. Voor uw inkjet printers zal het daarom probleem zijn om inkt er goed op te printen. Het papier is ook zeer geschikt voor hoge oplages. Ondanks dat het 80 gram papier is, heeft het de perfecte opaciteit. Oftewel, de lichtdoorlatendheid van het papier. De lichtdoorlatendheid is bij het papier perfect, waardoor de kleuren en inkt niet teveel zullen doorschijnen.

 

Duurzaam

Zoals u weet worden er veel bomen gekapt in de Zuid-Amerikaanse Amazone en vele andere bossen. Het speelt een zeer grote rol in klimaatverandering. Om dit tegen te gaan, heeft A-Series er bewust voor gekozen om bomen te gebruiken met een FSC certificering. Een stuk verantwoording bij het gebruiken van papier. Goed voor u en goed voor de natuur! Naast dat het kopieerpapier A4 van 80 gram wordt verwerkt van FSC gecertificeerde bomen, wordt het papier ook nog eens duurzaam geproduceerd. Doordat er rekening gehouden wordt met het gebruik van water, energie en verpakking, heeft ieder A-Series kopieerpapier A4 van 80 gram een EU Ecolabel. Het keurmerk is erkend door alle landen in de EU.

Is dit niet het kopieerpapier wat u zoekt? A-Series heeft ook 500 vellen witte kopieerpapier A3 80 gram en u kunt ook onze A-Series Gold A4 80 gram wit bekijken.

 

A4 80 gram kopieerpapier van A-Series kopen?

Wilt u meer weten over ons kopieerpapier van A-Series A4 80 gram wit met 500 vellen? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch benaderen via het telefoonnummer 0252 – 43 23 00 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hedera.nl. Ook is het mogelijk om vrijblijvend informatie bij ons aan te vragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag bezichtigen in onze winkel? Dan komt u langskomen in ons filiaal in Sassenheim.

Verder lezen
2,85
per 1/pk 500 vl
3,45 incl. btw
 • 1 € 4,40
 • 5 € 3,95
Product is op voorraad
 • Code 369001
 • Merk A-SERIES
 • Verpakking 1/pk 500 vl
 • Voorraad 4286
Gerelateerd
Accessoires
Uit dezelfde productgroep
Specificaties
 • Product Label Staffelprijs
Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×