Papier (460)

A3 papier en A4 papier

Bij Hedera kunt u A3 papier en A4 papier bestellen in zowel wit als gekleurd papier. Ook is het mogelijk om dit papier in verschillende hoeveelheden te bestellen. Naast ons normale papier hebben wij ook verschillende soorten papier zoals fotopapier, plotterpapier, papier voor kleurenprints, papier in kleinverpakkingen en designpapier en clairefontaine papier. 

 

A4 papier bestellen

Niet alleen voor standaard A4 printer papier kunt u bij Hedera terecht, maar ook voor gekleurd A4 papier. Bestel eenvoudig en snel uw A4 papier online en bekijk ook de toners en cartridges van Hedera wanneer u A4 papier aanschaft. 

U kunt de volgende hoeveelheden A4 papier kopen:

Over A4 papier

A4 papier bestellen doe je snel en eenvoudig bij Hedera! A4 papier is een van de meest gebruikte papierformaten en kan op veel manieren gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten papierformaten die ieder een eigen naam en afmeting hebben. Het meest voorkomende papierformaat is een A4 papier. A4 papier is nummer vier van de acht papierformaten, vandaar de term A4. De exacte afmetingen van een A4 papier zijn: 297 mm x 210 mm. Wat betekent dat de lengte van een A4 papier 297 millimeter is (29,7 centimeter) en de breedte van een A4 papier 210 millimeter (21,0 centimeter) is. Of het nu voor de printer is, klad- of tekenpapier of om aantekeningen te maken, het is altijd slim om voldoende voorraad aan A4 papier te bestellen,

 

Wat kunt u doen met een A4 papier?

Het papierformaat A4 is een handig papierformaat, het wordt dan ook voor veel klussen gebruikt. Zo zijn magazines vaak afgesteld op de grootte van het papierformaat A4. Een A4tje is ook het papier wat exact in een printer past, daarvoor hebben wij kopieer- en printpapier. Dit zijn enkele voorbeelden waarvoor een papierformaat A4 gebruikt kan worden, natuurlijk heeft een A4 papier nog vele andere doeleinden. Ook kunt u een A4 papier handig opbergen.

 

A3 papier bestellen

Naast A4 papier hebben wij ook A3 papier. U kunt de volgende hoeveelheden A3 papier bestellen:

 

Wat kunt u doen met A3 papier?

A3 papier kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. A3 formaat is twee keer zo groot als een A4 formaat en is de helft van een A2 formaat. De A3 afmetingen zijn 420 x 297 mm. Denk bijvoorbeeld aan posters en reclamebiljetten in winkels, supermarkten en evenementen. Het bestellen of printen van drukwerk op A3 formaat zorgt ervoor dat uw drukwerk opvalt en de aandacht trekt van (potentiële) klanten of medewerkers. Ook is A3 papierformaat ideaal voor het drukken van grafieken en tabellen.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over A3, A4 of clairefontaine papier of een van onze andere kantoorartikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.
Op zoek naar andere papierwaren? Ga terug naar onze papierpagina.

 

Veelgestelde vragen over papier

Heeft u misschien vragen over ons papier? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn papier aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.

 2. Wanneer worden mijn papier geleverd?
  Heeft u uw papier voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 3. Kan ik mijn papier ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw papier binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 4. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw papier boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 5. Kan ik mijn papier retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 6. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×