Alle Papierwaren van TESA (19)

Vindt u het ook belangrijk dat uw producten goed verpakt zijn? Bij Hedera kunt u uw verpakkingsplakband en verpakkingshouders kopen tegen de beste prijs. Van dozensluiters tot corona verpakkingstape.

Plakband en tape

Plakband en tape zijn veelgebruikte hulpmiddelen op kantoor. Het is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je zou dit voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken. Onze enkelzijdige tape wordt vaak gebruikt om dozen af te sluiten. Je kan er dus goed twee overlappende materialen aan elkaar mee vast maken. De dubbelzijdige tape is zeer goed bruikbaar om producten op elkaar te bevestigen. Je kan er bijvoorbeeld een tapijt mee vast leggen aan de vloer of decoratie op de muur.

De tape goed aanbrengen op de doos

Voor het beste resultaat is het aan te raden om de tape te gebruiken bij een temperatuur van +10 °C of hoger. Je kan ervoor kiezen de tape manueel op de doos aan te brengen met een dozensluiter maar je de tape is ook machinaal op de dozen aan te brengen door middel van een dozensluitmachine.

Onze verpakkingsplakband

Goed verpakkingsplakband is onmisbaar bij het goed afsluiten van een doos. Bij Hedera is verpakkingsplakband in alle soorten en maten te koop. Zo kunt u bij ons Corona verpakkingstape, raadhuis verpakkingstape, extra sterk verpakkingsplakband, breekbaar plakband en nog veel meer kopen! Onze tape is geschikt voor het sluiten van dozen of om objecten mee te bundelen.

Onze verpakkingshouders

Een goede dispenser voor verpakkingsplakband of dozensluiter is belangrijk om op eenvoudige snelle wijze uw dozen te verpakken. Dankzij onze dispensers voor verpakkingstape kunt u een hoop tijd en moeite besparen op het verpakken van uw dozen. Het snijblad op onze handdispensers voor verpakkingstape zorgt voor een betrouwbare, nette snede.

Ons assortiment aan verschillende verpakkingsartikelen

Bij Hedera zijn er verschillende producten beschikbaar op het gebied van verpakking. Ons assortiment reikt van verpakkingshouders tot sterk verpakkingsplakband. Hieronder is te zien wat er allemaal beschikbaar is binnen ons assortiment:

Vragen over onze verpakkingsartikelen?

Wilt u meer informatie over onze verpakkingsplakband en -houders? Of over een van de vele andere kantoorartikelen van Hedera? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl.  Dan helpen wij u graag verder. Hedera beschikt ook over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om onze artikelen te kunnen bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×