Papierwaren (3035)

Met de papierwaren van Hedera kunt u uw organisatie georganiseerd houden en is uw administratie altijd op orde. Denk hierbij aan producten als kantoorboeken en registers, schrijf-en notitieblokken of tekenblokken en -papier. Daarnaast beschikken we bij Hedera ook over producten die uw bedrijfsleven makkelijker en praktischer zullen maken zoals onze verpakkings en verzendingsproducten.

Bij Hedera beschikken we ook over papierwaren die de herkenbaarheid van uw bedrijf een boost zullen geven. Denk hierbij aan visitekaartjes, etiketten, T-shirt transfers en foto- en etalagekarton. Neem ook een kijkje in de rest van het assortiment van Hedera voor alle kantoorartikelen die uw bedrijfsleven gemakkelijk zullen maken.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over onze papierwaren zoals papier in kleinverpakkingen, notitieblokken, luchtkussenenveloppen of een van onze andere artikelen binnen ons assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.
Op zoek naar andere kantoorbenodigdheden? Ga terug naar onze homepagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×