Alle Kantoor en Bureau van TESA (8)

Welkom op de montagetape pagina van Hedera. Wilt u geen spijkers in de muur slaan? En niet meer met lijm handen werken? Kies dan voor montagetape. Bij Hedera hebben we genoeg keuze voor zowel binnen -als buitenshuis. Dit dubbelzijdige montagetape heeft een extra sterke kleefkracht, is waterbestendig en is geschikt voor de meeste oppervlakte. 

Montagetape binnenshuis

Wilt u iets op tegels, pleisterwerk, hout, behang, metaal of kunststof bevestigen, zonder het gebruik van gereedschap of het stuntelen met lijm? Kies dan voor montagetape voor behang en pleisterwerk. Deze extra sterke montagetape is snel en makkelijk te gebruiken en zorgt ook voor meer houvast. De indoor dubbelzijdige montagetape is ook voor tegels en metaal. Bekijk direct het assortiment van Hedera en schaf het benodigde aan!

Spiegel montagetape

Als u iets in een vochtige omgeving, zoals de badkamer of keuken wilt ophangen kunt u het beste de spiegel montagetape gebruiken. Deze tape is geschikt voor zware voorwerpen, omdat het sterk montagetape is en vochtbestendig. Heeft u montagetape voor transparantieoppervlakken nodig, dat kan met de transparante dubbelzijdige montagetape, deze waterproof montagetape is extra sterk en handig voor een snelle en veilige bevestiging op transparantieoppervlakken binnenshuis. Meer informatie over spiegel en transparanten montagetape.

 

Montagetape buitenshuis

Wilt u iets buitenshuis bevestigen op tegels, (bak)steen, metaal of kunststof, dan is er  montagetape voor steen en baksteen. Deze outdoor dubbelzijdige montagetape is waterproof, UV-bestendig en temperatuurbestendig, daarom is deze tape perfect om voorwerpen buiten te bevestigen. Meer informatie over montagetape voor steen en baksteen.

 

Montagetape bestellen

U kunt bij Hedera uw montagetape makkelijk online bestellen. Nadat u uw order heeft geplaatst via onze website, doorloopt uw bestelling diverse projecten voordat u uw bestelling daadwerkelijk in ontvangst zal kunnen nemen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling de volgende dag al! Wij doen er alles aan om voor een snelle levering te zorgen. Twijfel dus niet langer en bestel uw montagetape vandaag nog!

 

Vragen over montagetape?

Wilt u een van onze montagetapes of andere bureau en kantoor artikelen zoals plakbandhouders, reparatietapes of waarschuwingstapes bestellen? Of heeft u een andere vraag over een product uit ons assortiment of over onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0252 – 43 23 00 en als u een mail wilt sturen, kan dat naar klantenservice@hedera.nl. Wij helpen u graag!

 

Veelgestelde vragen over montagetape

Heeft u misschien vragen over onze montagetape? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn montagetape aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer wordt mijn montagetape geleverd?
  Heeft u uw montagetape voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn montagetape ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw montagetape binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw montagetape boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn montagetape retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×