Alle Kantoor en Bureau van TESA (8)

Bij Hedera verkopen wij verschillende soorten plakband. Zo hebben wij reparatietape, montagetapewaarschuwingstape en klittenband. Klittenband is een erg handig hulpmiddel om bijvoorbeeld voorwerpen te bundelen. Wilt u klittenband kopen? Bij Hedera kunt u klittenband aanschaffen van de merken Desq of Tesa. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten klittenband. WIj hebben ook extra sterk klittenband in ons assortiment. Bekijk ons gehele assortiment aan kantoorartikelen.

Hoe werkt klittenband

Klittenband bestaat eigenlijk uit twee lagen:

- Een haakzijde
- Een luszijde 

De haakzijde wordt bedekt met een aantal haakjes die een stukje textiel bedekken. De luszijde heeft kleine harige lusjes. De lagen worden samengedrukt, dan haken de haakjes zich in de lusjes. Er bestaan ook varianten met haakjes op beide lagen, deze klittenband is extra sterk. Bij ons kunt u klittenband bestellen.

Waarvoor gebruikt u klittenband

Klittenband wordt vaak gebruikt voor tijdelijke sluitingen.

 • Kleding

Klittenband vervangt voor vele kledingstukken en schoenen vaak de knopen, veters en ritsen. Klittenband wordt ook gebruikt in speciale kleding voor ouderen of mensen met fysieke problemen.

 • Medisch

Omdat klittenband makkelijk is te openen en sluiten wordt het vaak toegepast op medisch gebied. In bijvoorbeeld bandages, protheses of orthopedische schoenen zit meestal klittenband verwerkt.

 • Leger

Daarnaast wordt klittenband voor militaire doeleinden gebruikt. Het wordt vaak verwerkt in de uniforms. Omdat dit  geluid veroorzaakte is er een nieuwe klittenband ontworpen dat het geluid met 95% verminderd.

 • Ruimte industrie

Klittenband wordt verwerkt in de ruimtepakken of om apparatuur in het ruimteschip te bevestigen.

 • Bouw

De bouw maakt onder andere gebruik van klittenband om de dak- en gevelbeplating te bevestigen.

 • Bundelen

Klittenband wordt vaak gebruikt om voorwerpen te bundelen. Dit kan uiteenlopen van elektriciteitskabels tot planten. In huis wordt klittenband vaak als een kabelbinder gebruikt.

 

De sterkte van klittenband

De sterkte van een klittenbandverbinding hangt af van:

 • Het oppervlak (de grootte van de  stukken klittenband)

 • Hoe goed de sluiting is aangedrukt

 • Steile of flexibele oppervlakken

Welke klittenband u nodig heeft hangt af van waarvoor u de klittenband gaat gebruiken.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over de klittenband, plakbandhouders, lijmstiften, lijm spuitbussen of een van onze andere kantoorartikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

 

Veelgestelde vragen over klittenband

Heeft u misschien vragen over ons klittenband? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn klittenband aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn klittenband geleverd?
  Heeft u uw klittenband voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn klittenband ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw klittenband binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw klittenband boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn klittenband retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×