Lijmen (129)

Wilt u lijm kopen, dan bent u bij Hedera zeker aan het juiste adres. De meeste lijmen zorgen ervoor dat twee of meer delen permanent aan elkaar vastplakken. Erg handig dus er bij u thuis of op kantoor wat kapot gaat. Bij Hedera kunt u eenvoudig online lijm bestellen. Bekijk gerust onze diverse en brede assortiment aan lijmen.

Ons assortiment

Het assortiment aan lijmen bij Hedera is erg breed en divers. Zo beschikt het assortiment van Hedera over verschillende topmerken zoals Pritt en Corona. Lijmen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook bij Hedera kunt u verschillende soorten lijm kopen zoals kneedlijm en montagelijm. Lijm bestellen doet u dus eenvoudig online bij Hedera!

 

Hobby- en alles lijm

Hobbylijm is ideaal voor verschillende toepassingen op kantoor of bij u thuis. De meeste hobbylijmen zijn perfect voor het plakken van papier, karton, hout en leer. Tevens kunt u het ook gebruiken om allerlei materialen aan elkaar te plakken. Hobbylijm is de perfecte doe-het-zelf-lijm voor reparaties en handwerk. Lijm kopen doet u dus eenvoudig bij Hedera!

 

Lijmstiften en -rollers

Een lijmstift (plakstift) is een stift waar u mee kunt lijmen. Lijmstiften worden vaak gebruikt om papier of dun karton aan elkaar te lijmen. De lijmstift bestaat uit een kunststof koker waarin een draaimechanisme zit. Met een lijmstift heeft u geen last van vloeibare lijmresten. Een lijmstift is ook ideaal voor kinderen om te gebruiken bij het knutselen.

Met een lijmroller kunt u gemakkelijk en snel verschillende soorten papier, karton en andere materialen aan elkaar lijmen. Met een lijmroller kunt u heel precies lijmen. Lijm bestellen doet u eenvoudig bij Hedera!

 

Lijmen in spuitbus

Bij Hedera kunt u een lijm in spuitbus kopen. U kunt bij ons lijm in spuitbus bestellen van de merken 3M, Corona en Tesa. Bent u een echte (hobby) klusser of bent u gewoon op zoek naar een stevige lijm om grotere voorwerpen aan elkaar te lijmen? Dan bent u bij Hedera aan het juiste adres. Een lijmspray werkt ideaal voor grotere oppervlakken. Lijm kopen doet u eenvoudig bij Hedera!

 

Kneedlijm

Naast de conventionele lijmen kunt u bij Hedera ook terecht voor de kneedlijm van Loctite. Deze revolutionaire kneedlijm is ontwikkeld om vrijwel alles te repareren, beschermen en te verbeteren. Benieuwd geraakt? Kijkt u dan vooral eens in het assortiment van Hedera!

 

Montagelijm

Bij Hedera kunt u ook montagelijm kopen. Montagelijm wordt vooral gebruikt om materialen aan een wand, plafond of vloer te bevestigen. Daarbij heeft montagelijm ook vullende eigenschappen. De montagelijm zorgt dus ook voor een sterke verbinding wanneer de materialen niet precies op elkaar passen. Lijm bestellen doet u eenvoudig bij Hedera!

 

Vragen over onze lijmen of andere artikelen?

Heeft u vragen over onze lijmen of een van onze kantoorartikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar info@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen http://hedera.propellor.eu/bedrijf/informatie-aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×