Alle Kantoor en Bureau van PRITT (19)

Correctierollers- en tapes

Een correctieroller, u heeft er vast vaker gebruik van gemaakt. Deze correctierollers worden ook wel blancorollers genoemd. Deze rollers zijn een andere variant dan de correctievloeistof, zoals Tipp-Ex. Deze worden gebruikt om spelfouten die geschreven zijn op papier te verwijderen uit teksten. U heeft wel een groot voordeel wanneer u een correctieroller gebruikt. Dat is namelijk dat u geen vieze vingers of vlekken krijgt en het is gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast is er ook geen droogtijd. U kunt zonder moeite over uw fouten heen rollen en deze direct aanpassen. Een eenvoudige uitvinding, maar erg tijdbesparend. Bestel daarom direct uw correctierollers bij Hedera en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen uw producten geleverd. 

 

Correctieroller kopen

Wanneer u een correctieroller wilt kopen kijkt u natuurlijk naar de prijs, soort en het formaat. Bij Hedera verzekeren we u van een scherpe prijs voor goede producten. Deze rollers horen bij al uw kantoorbenodigdheden. U moet wel eerst in kaart brengen welk formaat u nodig heeft. Denk hierbij aan 4.2mm, 8.4mm, 5mm en 6mm. Bij Hedera vindt u elke gewenste maat en zijn deze te bestellen in slechts een aantal klikken. Bent u op zoek naar een standaard wegwerp correctieroller? Dan is de Tesa EcoLogo zijwaartse correctieroller (wegwerp) 4.2mm een goede keuze. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel fouten verwijderen en kunt u de teksten herschrijven. Natuurlijk hebben deze rollers ook een snelle levertijd en bent u voorzien van een goede correctieroller. Bent u toch op zoek naar een correctieroller die navulbaar is? Dan is de Tesa ecoLogo navulbare correctieroller, 4,2mm, op blister zeker wat voor u. Zo hoeft u geen nieuwe wegwerp roller aan te schaffen en kunt u gewoon een navulling bestellen. Bij Hedera kunt u ook de navullingen voor uw correctieroller eenvoudig bestellen. Bekijk de Tesa ecoLogo navulling voor correctierolle, 4,2mm, op blister en koop uw voorraad snel!

Heeft u vragen over onze correctierollers?

Wilt u correctierollers bestellen, maar heeft u nog vragen? Of heeft een totaal andere vraag over een van onze producten of over ons service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0252 – 43 23 00 en als u liever een mailtje stuurt, kan dat naar klantenservice@hedera.nl. Wij helpen u verder met al uw vragen!

Komt u liever langs om uw computer artikelen te kopen in onze fysieke winkel? Dat kan ook! U bent van harte welkom in onze winkel in Sassenheim. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH, Sassenheim.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Ga dan terug naar de Kantoor en bureau pagina. 

 

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×