Correctiemiddelen (44)

Bij hedera kunt u terecht voor alle mogelijke correctiemiddelen zoals de correctieroller en de correctiepen. In het bedrijfsleven is het altijd erg belangrijk dat er nauwkeurig gewerkt wordt en er dus zo min mogelijk fouten worden gemaakt. Fouten maken is menselijk, maar dankzij de correctiemiddelen bij Hedera is het geen ramp meer. Met de correctieroller of de correctiepen zijn fouten namelijk makkelijk te herstellen. Neemt u vooral eens een kijkje in het brede assortiment van Hedera of kom langs bij onze winkel in Sassenheim.

Correctiepen

De correctiepennen bij Hedera zijn allemaal voorzien van een metalen punt. Hierdoor kunt u zeer nauwkeurig de gemaakte fouten herstellen. De vloeistof die uit de correctiepen komt droogt erg snel waardoor u er ook vrijwel meteen overheen kunt schrijven. Daarbij zorgt dit er ook voor dat het herstelde document nergens aan vast blijft zitten. Bij Hedera heeft u de keuze uit een divers assortiment aan correctiepennen van verschillende bekende merken.

Correctieroller

De correctieroller is meer geschikt voor de correctie van grotere fouten zoals een hele zin. In de correctieroller zit namelijk geen vloeistof maar lint. Dit correctielint bedekt de zinnen op uw document perfect. Daarbij hoeft u na het gebruik van een correctieroller niet te wachten tot het lint opdroogt, het correctielint is namelijk niet nat. Bij Hedera kunt u kiezen uit verschillende bekende merken voor correctierollers zoals Pritt en Tipp-ex.

Correctievloeistof

De correctievloeistof is de meest simpele uitvoering van de correctiemiddelen. Hiermee kunt u de correctievloeistof direct aanbrengen met behulp van de kwast die erbij zit. Een nadeel ten opzichte van de correctieroller en de correctiepen is wel dat de vloeistof soms wat langer de tijd nodig heeft om op te drogen. Heeft u dus geen haast dan is de correctievloeistof een uitstekende optie voor u. Neem gerust een kijkje in het diverse assortiment aan correctiemiddelen bij Hedera.

Vragen over correctiemiddelen of een van onze andere artikelen?

Heeft u vragen over onze visitekaartjes of een van onze kantoorartikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar info@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

Op zoek naar andere kantoor- en bureaubenodigdheden? Ga terug naar onze kantoor- en bureaupagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×