Verlichting (105)

Bij Hedera verkopen wij verschillende soorten verlichting, geschikt voor allerlei takken. Zo bieden wij een breed assortiment aan loeplampen, werkplaatslampen en bureaulampen. Bekijk ons ​​assortiment aan verlichting voor alle specificaties.

Loeplamp

Voor precisiewerk hebben wij loeplampen binnen ons assortiment. Deze lampen zijn ideaal voor in laboratoria, technische bureaus en artsenpraktijken. Onze loeplampen hebben wij met een tafelklem, maar ook met een standaard. De Maul Loeplamp viso is een witkleurige stabiele loeplamp met een tafelklem die zeer variabel in te stellen is. Ook bevat deze loeplamp een beschermklep stof en direct zonlicht wordt vermeden.

bureaulamp 

Bij ons kunt u ook terecht voor simpele bureaulampen, wij hebben ze in allerlei kleuren en maten. De Maul Spaarlamp starlet is een roodkleurige spaarlamp met een 8 Watt energiespaarlamp. De arm van de lamp is gemaakt van verchroomd metaal. Deze bureaulamp is ook beschikbaar in de kleuren geel, oranje en roze. Ook verkopen wij LED bureaulampen in verschillende kleuren en soorten.

 

Staande lamp en werkplaatslamp

Naast onze loeplampen en bureaulampen worden staande lampen ook regelmatig gebruikt in een werkomgeving. Deze lampen creëren vaak sfeer en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. Wij bieden staande lampen met halogeen verlichting, maar ook met spaarlampen, het is maar net wat u zelf prefereert. Bent u op zoek naar een goede staande werkplaatslamp? Dan is de Maul Werkplaatslamp  aludra mogelijke een geschikte keuze. Deze lamp heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een lichtstraal naar boven 40% en naar beneden 60%. De lamp heeft ook een dubbele functie, het kan feitelijk worden gebruikt als direct licht voor de werkplek en indirect licht voor het bureau.De lamp heeft een vaste aluminium staander en een hoogte van 190 cm, de lampenkap bevat een kunststoffen kap met een haan naar boven en strooischijf naar beneden. Bent u benieuwd naar de lampen die wij verder verkopen? Bekijk dan ons assortiment voor verdere specificaties van de verschillende lampen. 

 

Verlichting voor op kantoor kopen?

Wilt u graag verlichting voor op kantoor kopen of heeft u een vraag over een van onze lampen zoals de loeplamp van de bureaulamp? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hedera.nl . Wij van Hedera helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

 

Op zoek naar andere inrichtbenodigdheden? Ga terug naar onze  inrichtpagina .

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×