Bureau- en bezoekersstoelen (61)

Een kantoor is natuurlijk niet compleet zonder bureaustoelen. Bent u op zoek naar een bureaustoel voor uw kantoor? Dan bent u bij Hedera aan het juiste adres! Wij van Hedera hebben beschikken over een divers assortiment aan bureaustoelen. Zo heeft u een ruime keuze uit bureaustoelen en zit er dus altijd een geschikte bureaustoel voor u tussen. Bij Hedera kunt u dus gemakkelijk online producten zoals een bureaufiets, bureaustoel of een zadelkruk bestellen.

Ons assortiment

Wilt u een bureaustoel kopen? Dat kan bekend bij Hedera! Hedera bezit over een divers en uitgebreid assortiment. Zo zit er altijd wel een bureaustoel tussen die voldoet aan uw eisen. Bij Hedera kunt u eenvoudig online bureaustoelen bestellen. Dit scheelt u dus weer tijd want de bestelde producten worden bij u op kantoor van natuurlijk gewoon bij u thuis geleverd. Maar als u producten zoals de bureaufiets liever van dichtbij wilt zien kunt u ook naar onze fysieke winkel in Sassenheim komen!

 

Bureaufiets

Er is bijna niets zo belangrijk als gezond en fit blijven. Nu kunt u met de bureaufietsen van Hedera ook tijdens uw werk op kantoor in vorm blijven. Door middel van een bureaufiets kunt u tegelijkertijd werken én fietsen! Zo verbrand u tijdens het werken die extra geproduceerd van de lunch. Hierdoor stimuleert de bureaufiets de doorbloeding, waardoor uw productiviteit hoger wordt en u minder snel vermoeid raakt. Perfect toch? Een bureaufiets kopen doet u eenvoudig online bij Hedera.

 

bureaustoel

Naast de bureaufiets kunt u ook bij Hedera terecht voor een bureaustoel . Wanneer u een bureaustoel bij Hedera koopt bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Dit is erg belangrijk voor uw medewerkers. Zeker wanneer u en uw medewerkers voor een lange tijd van de dag zitten. Een bureaustoel van goede kwaliteit kan inderdaad problemen zoals rugklachten voorkomen.

 

Zadelkruk

Wilt u eens wat anders dan een bureaustoel? Dan is een zadelkruk misschien wel wat voor u. De zadelkruk bij Hedera zit erg comfortabel en is ook nog een beter voor uw rug dankzij de ergonomische zadelkruk. Natuurlijk is een zadelkruk in hoogte verstelbaar. Wilt u een zadelkruk kopen? Dan zit u bij Hedera goed!

 

Vragen over onze bureaustoelen of bezoekersstoelen?

Heeft u vragen over onze bureaustoelen of een van onze andere stoelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hedera.nl . Wij van Hedera helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

Op zoek naar andere inrichtbenodigdheden? Ga terug naar onze  inrichtpagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×