A-Series meubilair (519)

 

Kantoormeubilair

Wanneer u een kantoor gaat inrichten zijn er veel dingen waar u aan moet denken. U staat er misschien niet direct bij stil maar kantoormeubilair uitkiezen kan een hele klus zijn. Bij Hedera kunt u allerlei soorten kantoormeubilair kopen van verschillende merken en in verschillende soorten en maten.

 

Matten

In elk gebouw mogen deurmatten niet ontbreken. Deurmatten zijn noodzakelijk om schoenen te kunnen vegen wanneer iemand de ingang betreedt. Hiermee voorkomt u dat het pand vies en/of glad wordt. Hedera verkoopt deurmatten voor binnen en deurmatten voor buiten. Naast deurmatten die dienen voor het vegen van schoenen verkoopt Hedera ook stoelmatten. Stoelmatten zijn erg handig voor vloeren van tapijt. Een bureaustoel rolt door stoelmatten veel gemakkelijker. Hedera verkoopt stoelmatten voor tapijtvloeren en stoelmatten voor harde vloeren. Deze zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

 

Afvalbakken kantoor kopen

Als vanzelfsprekend kunnen afvalbakken ook niet ontbreken. Bij Hedera kunt u afvalbakken  voor kantoor kopen in verschillende kleuren, soorten en maten. Naast de afvalbakken verkoopt Hedera ook asbakken. Om ervoor te zorgen dat ook de omgeving van uw kantoor schoon blijft, zonder sigaretten peuken op de grond, kunt u asbakken neerzetten of ophangen. Om gelijk door te gaan met milieubewust bezig zijn op kantoor, raden wij iedereen aan om afval te scheiden. Daarvoor kunt u papierbakken kopen. Deze papierbakken zijn in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

 

Stoelen

Op elk kantoor is het belangrijk dat iedereen voorzien is van een goede bureaustoel of vergaderstoel. Voor mensen die heel de dag zitten is het zeer belangrijk dat zij een goede bureaustoel hebben om rugklachten te voorkomen. Hedera heeft een groot aanbod aan bureaustoelen en vergaderstoelen. De werknemers die veel zitten kunnen ook klachten krijgen doordat zij te weinig bewegen. Daarvoor heeft Hedera de oplossing. Namelijk de bureaufiets. De bureaufiets zorgt ervoor dat je fit blijft tijdens het werken achter de computer. Naast stoelen verkopen wij ook zadelkrukken. Een zadelkruk kan erg handig zijn in ruimtes zoals klaslokalen.

 

Computermeubilair

Op ieder kantoor hoort ook computermeubilair thuis. Bij Hedera verkopen wij bureaus, print tafels en computertafels.

 

Ophang meubilair

U denkt er misschien niet direct aan, maar op ieder kantoor zijn kapstokken nodig. Iedereen kan zijn jas netjes ophangen. Bij Hedera kunt u kapstokken kopen in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn klokken ook onmisbaar. Iedereen wil immers weten hoe laat het is. Bij Hedera kunt u klokken kopen in verschillende soorten en maten. En last but not least; verlichting. Ook verlichting kan niet ontbreken op kantoor.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over het grote aanbod kantoormeubilair? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.
Op zoek naar andere inrichtbenodigdheden? Ga terug naar onze inrichtpagina.

 

Veelgestelde vragen over A-Series meubilair

Heeft u misschien vragen over ons A-Series meubilair? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn A-Series meubilair aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer wordt mijn A-Series meubilair geleverd?
  Heeft u uw A-Series meubilair voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn A-Series meubilair ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw A-Series meubilair binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw A-Series meubilair boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn A-Series meubilair retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×