Muismatten en polssteunen (72)

Goede muismatten is haast onmisbaar bij gebruik van een computer. Het maakt het gebruik van de muis stukken comfortabeler en verhoogt dus uw productiviteit op een dag. Bij Hedera bieden we diverse muismatten en polssteunen. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

 

Muismatten

Waarom zou u muismatten kopen? Merkt uw computer of laptop niet goed waar uw muis is? Reageert hij niet goed op de bewegingen die u maakt? Het kan dan toch nog wel eens een goed idee zijn om muismatten te kopen. Het is namelijk meer dan slechts een simpele onderlegger. Het maakt het namelijk erg comfortabel om de muis heen en weer te bewegen en zal het werken met een computer ook makkelijker maken. Muismatten beschermt daarnaast de muis tegen krassen en zorgt ervoor hij schoon blijft van stof en vuil. Dit verlengt dus ook de levensduur van de muis. Wij bieden een breedt scala aan muismatten. Deze zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Zo bevatten sommige muismatten een bepaalde vorm of een toffe print.

 

Polssteunen

Mocht u veel gebruik maken van een muis raden wij toch zeker aan om muismatten met een polssteun aan te schaffen. Een polssteun zorgt voor een directe ondersteuning aan de pols bij gebruik van een computer. Dit zorgt voor een gezondere en meer natuurlijke werkhouding en zal dus klachten aan de pols voorkomen. Antislip aan de onderzijde van de muismat zorgt ervoor dat de muismat op de juiste plaats blijft.

 

Polssteunen voor uw toetsenbord

Werkt u dagelijks met een toetsenbord? Een goede polssteun is dan eigenlijk onmisbaar. Een polssteun voor uw toetsenbord verminderd namelijk flink de kans op eventuele klachten. Het ondersteund namelijk de armen en de schouders waardoor de druk op deze plekken verminderd zal zijn. Daarnaast kan een polssteun voor toetsenborden ook een goede ondersteuning zijn computergebruikers met klachten.

 

Vragen over onze muismatten en polssteunen?

Wilt u meer informatie over onze muismatten en polssteunen? Of over een van de vele andere kantoorartikelen van Hedera? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl.  Dan helpen wij u graag verder. Hedera beschikt ook over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om onze artikelen te kunnen bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Veelgestelde vragen over muismatten en polssteunen

Heeft u misschien vragen over onze muismatten en polssteunen? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn muismatten en polssteunen aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn muismatten en polssteunen geleverd?
  Heeft u uw muismatten en polssteunen voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn muismatten en polssteunen ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw muismatten en polssteunen binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw muismatten en polssteunen boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn muismatten en polssteunen retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

 

Op zoek naar andere ICT-benodigdheden? Ga terug naar onze ICT-pagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×