Kabels (70)

Zonder kabels heeft u geen verbinding. Wilt u een netwerkkabel bestellen? Of bent u meer geïnteresseerd in een omschakelpunt voor audio en video signalen. Bij Hedera hebben wij een breed assortiment aan diverse kabels. Er zijn veel verschillende kabels en elke kabel is bedoeld voor een ander doel, bijvoorbeeld voor audio en video. Binnen het assortiment van Hedera bevinden zich 3 verschillende soorten kabels:

 • Netwerk en patchkabels

 • USB kabels

 • Audio en video

Neem vooral eerst een momentje om te kijken welke kabel uw wensen vervuld voor u er een aanschaft.

 

Netwerk en patchkabels

Netwerk en patchkabels zijn over het algemeen de beste manier om uw apparaat te verbinden met het internet. Het voordeel van netwerk en patchkabels is dat deze voor een veel snellere internetverbinding zorgen dan een wifi router. Het nadeel is echter dat u beperkt zal zijn tot de lengte van de kabel. Bij Hedera bieden wij diverse netwerk en patchkabels in verschillende soorten en maten. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

 

USB kabels

USB kabels zijn vooral bedoeld om bepaalde apparatuur van stroom te voorzien of 2 verschillende apparaten met elkaar te verbinden. Zo worden USB kabels bijvoorbeeld veel gebruikt om printers aan te sluiten op computers of gegevens over te zetten het ene apparaat naar een externe harde schijf.

 

Audio en video

Audio en video kabels maken het mogelijk om uw ‘audio- en videoapparatuur’ met de rest van uw installatie. Het is onmogelijk om bijvoorbeeld een DVD-speler aan de televisie te verbinden zonder een van deze audio en video kabels. Hedera biedt een divers scala aan audio en video kabels. Elk van deze audio en video kabels beschikt over zijn eigen specificaties. Neem bijvoorbeeld de ‘HAMA HDMI Converter’. Dit is naast een kabel ook een converter. Het zorgt voor full-HD-kwaliteit met een hoge resolutie van 1920x1080 pixels, bevat een vergulde stekker met lage overgangsweerstanden om voor een betrouwbare signaaloverdracht te zorgen. Daarnaast beschikt het ook over extra afscherming voor een goede vermindering van elektromagnetische storingen. De beste oplossing dus voor audio en video.

 

Vragen over onze kabels?

Wilt u meer informatie over onze kabels? Of over een van de vele andere kantoorartikelen van Hedera? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl.  Dan helpen wij u graag verder. Hedera beschikt ook over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om onze artikelen te kunnen bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Op zoek naar andere ICT-benodigdheden? Ga terug naar onze ICT-pagina.

 

Veelgestelde vragen over Kabels

Heeft u misschien vragen over onze kabels? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn kabels aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn kabels geleverd?
  Heeft u uw overige kabels voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn kabels ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw overige kabels binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn overige kabels retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×