Voor een comfortabel bureau is een toetsenbordhouder de juiste keuze om ruimte efficiënt in te delen. Het toetsenbord kan zonder enige moeite onder het bureau geschoven worden met onze toetsenbordhouder. Hierdoor kunt u gemakkelijker werken, zonder dat het toetsenbord in de weg ligt. In ons assortiment heeft u keuze uit twee mooie Fellowes toetsenbordlades. De luxe afwerking van de toetsenbordhouder geeft de werkplek een mooiere uitstraling.
 

Gemak

Met een vol bureau is het niet handig om ruimte te verspillen aan een groot toetsenbord. Daarom krijgt u meer werkruimte met een toetsenbordlade van Fellowes. Zowel uw toetsenbord als uw muis kan gemakkelijk opgeborgen worden onder het bureau. De lade schuift soepel, gemakkelijk en muisstil naar buiten en naar binnen. Zo bespaart u ruimte op uw bureau op een efficiënte manier. Ieder toetsenbordlade heeft een vak waar het toetsenbord ingelegd kan worden. Hierdoor zal het toetsenbord niet verschoven worden of in het ergste geval eraf vallen.

 

Ergonomie

Als u de toetsenbordhouder koopt, kunt u uw ergonomische werkhouding verbeteren. De hoogte van uw toetsenbord heeft veel invloed op uw werkhouding. Pas de toetsenbordlade aan op uw gewenste comfortabele hoogte. Het is instelbaar tot wel 20 millimeter extra lager onder uw bureau. Op lange termijn zult u het verschil in comfort positief ervaren. De toetsenbordhouder heeft een extra functie, waarbij het muisplatform zowel links als rechts geïnstalleerd kan worden. Hierdoor kunt u onafhankelijk van het muisplatform, gebruik maken van uw muis. Ook dit muisplatform kan opgeborgen worden, indien de muis niet wordt gebruikt.
 

Uitstraling

Ieder bureau heeft een eigen uitstraling. Met onze twee verschillende toetsenbordhouders kunt u de juiste kiezen, dat perfect past bij uw werkstation. Bent u opzoek naar een algemene toetsenbordhouder? Dan is de Fellowes Underdesk toetsenbordlade voor u. Met de kleur grafiet krijgt ieder bureau een mooie toevoeging. Wilt u toch voor een luxere uitstraling waarbij een zachte, geïntegreerde polssteun met Microban® antibacteriële bescherming toegevoegd is? Dan kunt u het beste kiezen voor de Fellowes Office Suites™ Deluxe toetsenbordlade.
 

Toetsenbordhouder kopen

Wilt u graag een toetsenbordhouder kopen of heeft u een vraag over een van onze toetsenbordhouders? Kunt u gerust contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch benaderen via het telefoonnummer 0252 – 43 23 00 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@hedera.nl. Ook is het mogelijk om vrijblijvend informatie bij ons aan te vragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag bezichtigen in onze winkel? Dan komt u langskomen in ons filiaal in Sassenheim.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×