Data-opberg & -verzendmiddelen (21)

 

Opbergmiddelen

De beste opbergmiddelen voor uw data zijn te vinden bij Hedera. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld DVD opbergtassen of CD opbergmappen.

Tegenwoordig bewaren we veel data op CD’s. Dit is natuurlijk een erg handige en efficiënte manier om data extern te bewaren. Het nadeel is echter wel dat er krassen op de onderkant van de CD’s kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat de CD vastloopt of helemaal niet meer werkt. Dit kan erg slecht uitkomen als u deze CD’s precies moet gebruiken. Om dit soort onhandigheden te voorkomen kunt u ze het best bewaren in een CD hoes of CD opbergmap.

CD hoes

Interesse in een CD hoes? Er wordt bij het bewaren van data nog steeds veel gebruik gemaakt van CD’s. De perfecte manier om uw CD’s heel te houden is door ze in een CD hoes te doen. Het bewaren van uw CD in een CD hoes voorkomt vooral dat er krassen op de disc komen. Het is natuurlijk geen pretje als belangrijke data niet meer toegankelijk zou zijn vanwege een paar krasjes op de disc. Geïnteresseerd in een zeer handige CD hoes? Bestel deze gemakkelijk online bij Hedera!

 

CD / DVD opbergmap

Bent u op zoek naar een handige opbergmap voor uw CD’s of dvd’s. Hou dan vooral rekening met hoeveel CD’s u wilt bewaren of meenemen. Weet u dat u binnenkort meer CD’s moet bewaren zorg er dan voor dat u een grotere CD opbergmap tot uw beschikking heeft om altijd genoeg ruimte te hebben. De CD hoesjes in de CD opbergmap nemen haast geen ruimte in een wegen vrijwel niks. Bij Hedera kunt u CD- en DVD opbergmappen kopen voor 40 stuks, of 80 stuks.

 

Overige computerartikelen

Naast data-opberg & -verzendmiddelen als een CD hoes of DVD opbergtas, kunt u ook voor andere computer artikelen bij Hedera terecht. In ons diverse assortiment aan computerartikelen zijn er een hoop verschillende producten beschikbaar. Van muizen, toetsenborden en USB sticks tot  headsets en externe harde schijven.

 

Vragen over onze data-opberg & -verzendmiddelen

Wilt u meer informatie over onze data-opberg & -verzendmiddelen? Of over een van de vele andere kantoorartikelen van Hedera? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl.  Dan helpen wij u graag verder. Hedera beschikt ook over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om onze artikelen te kunnen bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Op zoek naar andere ICT-benodigdheden? Ga terug naar onze ICT-pagina.

 

Veelgestelde vragen over data-opberg & verzendmiddelen

Heeft u misschien vragen over onze data-opberg & verzendmiddelen? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn data-opberg & verzendmiddelen aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn data-opberg & verzendmiddelen geleverd?
  Heeft u uw data-opberg & verzendmiddelen voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn data-opberg & verzendmiddelen ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw data-opberg & verzendmiddelen binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw data-opberg & verzendmiddelen boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn data-opberg & verzendmiddelen retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×