Beveiligingshulpmiddelen (1)

Bij Hedera kunt u de beste Notebook beveiligingshulpmiddelen kopen. Deze zijn erg handig om diefstal van uw notebook te voorkomen. Neem eens een kijkje in ons assortiment.
 

Waarom computer beveiligingshulpmiddelen?

Apparatuur is steeds belangrijker aan het worden. We worden er steeds meer afhankelijk van en gebruiken het meer en meer. We zien ook dat mensen steeds meer op flexplekken gaan werken. Bijvoorbeeld in een bibliotheek, op een flexkantoor of een terras in de stad. Het kan voor dieven een simpele opgave zijn om uw laptop te stelen mocht u even niet opletten. Het kan daarom nog wel eens van pas komen om Notebook beveiligingshulpmiddelen te kopen, zoals bijvoorbeeld een Notebook cijferslot. Voorkomen is namelijk beter dan genezen dus zorg ervoor dat u altijd voorbereid bent! Een stevig slot op uw laptop zorgt ervoor dat deze niet zomaar meer wordt meegenomen. Zo kan men de laptop gemakkelijk aan een tafel of stoel vast maken met deze handige sloten. Bij Hedera bieden wij cijfersloten die te ontgrendelen zijn met een 4-cijferige vergrendelcode.

 

Notebook cijferslot

Het Notebook cijferslot komt erg van pas om diefstal van uw Notebooks tegen te gaan. Het komt natuurlijk wel eens voor dat er derden zijn die gebruik zullen maken van uw notebooks. U neemt dan natuurlijk niet constant de tijd en moeite om iedereen in de gaten te houden. Dit is waar de Notebook cijfersloten zeer goed van pas komen. Een Notebook cijferslot beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Een 4-cijferige vergrendelcode

 • Een Zink-spuitgiet-cilinder

 • Een soepel mechanisme met robuuste verwerking

 • Een borgkabel van robuust carbonstaal, voorzien van een beschermende mantel van kunststof

 • Is geschikt voor alle Notebooks die zijn voorzien van een standaard vergrendelslot

 

Overige computerartikelen

Naast Notebook beveiligingshulpmiddelen kopen kunt u bij Hedera ook terecht voor andere kantoorartikelen. In ons diverse assortiment zijn veel verschillende producten te vinden, van muizen, toetsenborden en USB sticks tot  headsets en externe harde schijven.

 

Vragen over onze beveiligingshulpmiddelen

Wilt u meer informatie over onze beveiligingshulpmiddelen? Of over een van de vele andere kantoorartikelen van Hedera? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl.  Dan helpen wij u graag verder. Hedera beschikt ook over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om onze artikelen te kunnen bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Op zoek naar andere ICT-benodigdheden? Ga terug naar onze ICT-pagina.

 

Veelgestelde vragen over beveiligingshulpmiddelen

Heeft u misschien vragen over onze beveiligingshulpmiddelen? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn beveiligingshulpmiddelen aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn beveiligingshulpmiddelen geleverd?
  Heeft u uw beveiligingshulpmiddelen voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn beveiligingshulpmiddelen ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw beveiligingshulpmiddelen binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw beveiligingshulpmiddelen boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn beveiligingshulpmiddelen retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×