Alle Facilitair van TESA (12)

Welkom op de pagina bescherming en anti-slip. Op deze pagina vindt u de benodigde informatie over onze producten en waar ze voor bedoeld zijn. Bij Hedera bieden we producten aan die ervoor zorgen dat uw kantoor beschermt blijft. 

Alles voor bescherming werkvloer en anti-slip tape

Veiligheid boven alles, dat is een motto wat binnen veel bedrijven geldt. Zo ook bij kantoorpanden is het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd wordt. U kunt meerdere veiligheidsmaatregelen nemen om de kans op bedrijfsongevallen te verkleinen. Hiervoor bent u bij Hedera aan het juiste adres. U kunt verschillende soorten anti-slip tape bestellen voor bescherming werkvloer. Tevens verkopen wij ook beschermvilt en beschermblokjes in allerlei soorten en maten 
 

Waarom anti-slip tape kopen

Anti-slip tape is de ideale bescherming op de werkvloer voor gladde oppervlaktes. Heeft u een trap in uw pand? Dan vermindert anti-slip tape de kans dat u, uw personeel of een bezoeker uitglijdt op de trap. Heeft u een helling binnen uw pand? Ook daarvoor is antislip de perfecte oplossing om deze, en andere gladde oppervlaktes veilig te maken. Door simpelweg alleen al anti-slip tape aan te brengen verkleint u de kans op bedrijfsongevallen en waarborgt u de veiligheid van uw personeel. Belangrijk om te vermelden is dat ondanks maatregelen die genomen worden, bedrijfsongevallen altijd kunnen gebeuren. Bekijk daarom ook onze EHBO artikelen.

Verschillende anti-slip tapes bij Hedera

Bij Hedera kunt u verschillende soorten anti-slip tape bestellen. Hedera verkoopt anti-slip tape van het merk Tesa. De Tesa anti-slip tape is verkrijgbaar in de kleur zwart en in een transparante versie. Beide rollen hebben een afmeting van 5m x 25mm, zijn duurzaam, hebben een sterke kleefkracht en zijn bestand tegen water, warmte, UV en schoonmaakproducten. Bij het anti-slip tape kopen hoeft u dus alleen een keuze te maken tussen een zwarte, of transparante tape. Een zwarte tape is duidelijk zichtbaar en attendeert mensen er daarom nogmaals op dat zij een gladde oppervlakte betreden. Nog meer veiligheid en bescherming werkvloer dus.
 

Anti-slip en geluiddempers

Naast veiligheid en bescherming op de werkvloer is het ook belangrijk dat de werkvloer er verzorgd uit blijft zien. U kunt daarom voorwerpen op kantoor voorzien van anti-slip en geluidsdempers. Het beschermt voorwerpen tegen krassen door schuiven of glijden en het dempt geluiden. Denk aan uw laptop, toetsenbord, bureau, stoelen of banken, en zelfs koffiekopjes. De anti-slip en geluiddempers zijn klein, zelfklevend en transparant. Daarom kunnen deze op ieder willekeurig voorwerp aangebracht worden. Hedera verkoopt anti-slip en geluiddempers van het merk Tesa in doosjes die 28 stuks bevatten.
 

Beschermblokjes

Een deur of wand kan al snel beschadigen als de deur hard tegen de wand slaat. De oplossing daarvoor is beschermblokjes. Elastische blokjes die schokabsorberend zijn. U plaatst de beschermblokjes aan de wand op gelijke hoogte waar de deur de wand raakt. De blokjes zorgen ervoor dat de deur geremd wordt en voorkomt beschadigingen. Naast het beschermen van wanden tegen deuren, kunnen beschermblokjes ook bevestigd worden achter meubels. Bijvoorbeeld een bureau of een kast die tegen een wand aan geplaatst is. Wanneer deze meubels dan verplaatst worden of worden gebruikt stoten deze niet tegen de wand waardoor een beschadiging voorkomen wordt. De beschermblokjes die u bij Hedera kunt kopen zijn van het merk Tesa, ze zijn zelfklevend en verkrijgbaar in de kleur wit.
 

Beschermvilt

Beschermvilt wordt gebruikt voor het beschermen van oppervlakken of om het verschuiven van voorwerpen te vereenvoudigen. Met beschermvilt kunt u hout, glas, parket, laminaat en tegels beschermen tegen krassen die gemaakt kunnen worden door bijvoorbeeld een bank of een stoel. Hedera heeft beschermvilt te koop in verschillende soorten en maten. In ons assortiment aan beschermvilt vindt u voorgesneden beschermvilt en beschermvilt op maat. Voorgesneden beschermvilt zijn ronde viltjes verkrijgbaar met een doorsnede van 18mm, 22mm en 26 mm. Deze zijn daarom perfect voor onder tafelpoten, stoelpoten of andere kleine oppervlakken. Beschermvilt op maat is een stuk beschermvilt van 100 x 80mm dat op maat te knippen is. Deze is ideaal voor elk soort oppervlakte. Bij Hedera is wit beschermvilt en zwart beschermvilt van elke soort verkrijgbaar. U kunt er daardoor dus voor kiezen om zwart vilt te gebruiken bij zwarte meubels en wit vilt bij witte meubels. Hierdoor blijft het meubel dat u beplakt met vilt een geheel.
 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over antislip? Of over bescherming werkvloer? Neemt u dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@hedera.nl. Wij helpen u graag verder. Ook beschikt Hedera over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om de artikelen te bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Op zoek naar andere benodigdheden op het gebied van kantoorhuishouding? Ga terug naar onze kantoorhuishoudingpagina.

 

Veelgestelde vragen over bescherming en anti-slip

Heeft u misschien vragen over onze bescherming en anti-slipartikelen? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn bescherming en anti-slipartikelen aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn bescherming en anti-slipartikelen geleverd?
  Heeft u uw bescherming en anti-slipartikelen voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn bescherming en anti-slipartikelen ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw bescherming en anti-slipartikelen binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw bescherming en anti-slipartikelen boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn bescherming en anti-slipartikelen retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×