Papiervernietigers (96)

Heeft u een hoop papier dat privégegevens bevat en waar u vanaf wilt? Dan kunt u deze beter niet in een willekeurige prullenbak weggooien. Vooral als het gaat om gegevens die niet voor ieders ogen bestemd zijn, denk aan persoonsgegevens, juridische gegevens of bankafschriften. Een papierversnipperaar is daarom de uitkomst voor het veilig vernietigen van gevoelige documenten. Dit product wordt ook wel eens een papiervernietiger of shredder genoemd. Hedera heeft een groot assortiment aan verschillende kantoorartikelen, u kunt een papiervernietiger bestellen in verschillende soorten en maten.

 

Verschillende soorten papiervernietigers

De keuze voor een papiervernietiger hangt af van uw uiteindelijke doel van het papier versnipperen. Wilt u een papiervernietiger kopen voor de overheid of defensie? Dan moet u naar een andere papiervernietiger kijken dan wanneer u op zoek bent naar een papiervernietiger voor eenvoudig gebruik. Het grootste verschil is dat de ene papiervernietiger het document moeilijk leesbaar maakt en de andere maakt het document onherstelbaar. Er zijn namelijk zeven verschillende soorten snipperformaten. Beter bekend als het Din-formaat. Het begint bij Din P1, deze papiervernietiger vernietigd in stroken en maakt uw document moeilijk leesbaar. Met een clasificatie van hoger dan Din P4 bent u gegarandeerd van teksten die volledig onherstelbaar zijn.

Bij Hedera kunt u papiervernietigers bestellen voor verschillende soorten gebruik:

 

Toebehorende producten

U kunt bij Hedera niet alleen papiervernietigers kopen, wij verkopen ook toebehorende producten die u nodig heeft voor uw papierversnipperaar. Zo verkopen wij opvangzakken voor het gemakkelijk en snel legen van de opvangbak van uw papiervernietiger. Daarnaast verkopen wij ook een olie die de levensduur van de papiervernietiger verlengt door de messen te onderhouden. Kortom, bij Hedera vindt u de ideale shredder en kunt u de toebehorende artikelen hier verkrijgen! Aarzel daarom niet te lang en bestel direct uw benodigde kantoor artikelen! 

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over papierversnipperaars? Of over een van de andere kantoorartikelen van Hedera? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Ook beschikt Hedera over een eigen showroom waar u altijd welkom bent om langs te komen om de artikelen te bekijken. Adres: Warmonderweg 10, 2171 AH Sassenheim, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Veelgestelde vragen over papiervernietigers

Heeft u misschien vragen over onze papiervernietigers? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn papiervernietigers schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn papiervernietigers geleverd?
  Heeft u uw papiervernietigers voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn papiervernietigers ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw papiervernietigers binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw papiervernietigers boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn papiervernietigers retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.


Op zoek naar andere apparatuurbenodigdheden? Ga terug naar onze apparatuurpagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×