Inbindmachines (184)

Inbindmateriaal bestellen

Wanneer u papier wil inbinden heeft u een inbindmachine of inbindmateriaal nodig. Bij Hedera kunt u inbindmateriaal kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw scriptie of andere documenten inbinden. Het inbinden van uw documenten zorgt voor een goede verzorgde uitstraling van de aangeleverde documenten. Wij verkopen ook elektrische inbindmachines die het papier inbinden extra gemakkelijk maken. 

Inbindmachines

Bij ons kunt u verschillende inbindmachines kopen. Wij verkopen inbindmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook kiezen uit de pagina capaciteit en de afmetingen. U kunt thermisch inbinden of inbinden met een bindrug. U kunt ook kiezen voor een elektrische inbindmachine. Voor elk wat wils dus. Uw inbindmachine en toebehoren besteld u bij Hedera. 

Inbindmateriaal

Wij verkopen ook klemruggen. Klemruggen worden met behulp van de inbindmachine door het papier geklemd.

 

Twee soorten inbinden

 • Thermisch binden

  Om uw documenten in te binden kunt u kiezen voor een inbindmachine die werken met thermische covers. Met een stevig voorblad en achterblad ziet uw verslag er professioneel uit.
  Zo werkt een thermische inbindmachine: plaats de inbindomslag in de inbindmachine. Let er op dat de inbindomslagen geschikt zijn voor thermische inbindmachine. Plaats het papier tussen het voor- en achterblad in de inbindmachine. De warmte van de inbindmachine zal de inbindomslag, het voorblad en het achterblad vastlijmen aan de uiteinden van het document. Laat na het inbinden het document rusten en open het document pas na vijf minuten.
   
 • Inbinden met een bindrug

  Kiest u voor het inbinden met een metalen of plastic bindrug dan heeft u een andere inbindmachine nodig. Gebruik de juiste inbindmachine voor metaal of plastic.
  Zo werkt een inbindmachine met bindrug: met de inbindmachine maakt u gemakkelijk gaten in uw document. Plaats vervolgens de bindrug in de inbindmachine en gebruik de hendel van de inbindmachine om de bindrug te openen. Plaats het papier in de bindrug en sluit deze weer met de hendel.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over onze inbindmachines of een van onze kantoorartikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.

 

Veelgestelde vragen over inbindmachines

Heeft u misschien vragen over onze inbindmachines? Kijk hieronder of wij een antwoord hebben op uw vraag. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen
 

 1. Wat zijn de betalingsmogelijkheden om mijn inbindmachines aan te schaffen?
  Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

  Vooruitbetaling
  Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

  iDeal
  Met iDeal kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

  Op factuur
  Het is bij ons ook mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u een bestelling plaatst op factuur, dan wordt door één van onze medewerkers gekeken wat uw kredietstatus is. Als uw kredietstatus goedgekeurd is, ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij de bestelling gaan uitleveren.
   

 2. Wanneer worden mijn inbindmachines geleverd?
  Heeft u uw inbindmachines voor 16:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling (indien voorradig) de volgende werkdag bij u thuis aangeboden.

 

 1. Kan ik mijn inbindmachines ook naar een ander adres laten bezorgen?
  Ja, wij verzenden uw inbindmachines binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt dus een alternatief afleveradres invoeren.

 

 1. Moet ik verzendkosten betalen?
  Wanneer de bestelling van uw inbindmachines boven de €50,- is hanteren wij geen verzendkosten. Is uw bestelling onder de €50,- bedragen de verzendkosten € 5,-.

 

 1. Kan ik mijn inbindmachines retourneren?
  Indien u uw product(en) wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via klantenservice@hedera.nl om de retour bij ons aan te melden. Wij zullen u voorzien van instructies om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

 1. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
  U kunt uw vraag altijd aan ons richten via klantenservice@hedera.nl of door te bellen naar de klantenservice 0252 - 43 23 00. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Op zoek naar andere apparatuurbenodigdheden? Ga terug naar onze apparatuurpagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×