Apparatuur (662)

Alle apparatuur die we bij Hedera aanbieden hebben belangrijke functies in het bedrijfsleven en zijn in sommige gevallen zelfs essentieel voor uw bedrijf. Van papiersnijders en papiervernietigers tot kassa's, printers, scanners en faxen. Ons apparatuur is van de beste kwaliteit en maakt het bedrijfsleven een stuk gemakkelijker en meer comfortabel.

Elk bedrijf beschikt wel over een rekenmachine of printer. Onze apparatuur maakt het bedrijfsleven gemakkelijker en zorgt ervoor dat u zich echt op uw belangrijke werk kunt focussen zonder dat u zich druk hoeft te maken over kleine, hinderlijke kuren aan de apparaten waarmee u werkt. 

 

Inbindmachines

Er zijn bij Hedera verschillende inbindmachines te kopen. Wij verkopen inbindmachines verschillende merken. Daarnaast bieden we ook handige accessoires als bindstrips, bindruggen plastic 21-rings, draadruggen van metaal, schutbladen en omslagen en ook thermische omslagen. Neem gerust een kijkje!

 

Lamineermachines

Lamineren is een manier om meerdere lagen materiaal aan elkaar te verbinden. Dit gebeurt door middel van een lamineermachine. Vaak wordt dit op kantoor gedaan. Documenten worden gelamineerd om deze tegen beschadiging te beschermen. Er zijn naast lamineermachines ook lamineerhoezen en toebehoren te koop bij Hedera. 

 

Papiersnijders

Er moeten soms wel eens flinke stapels met papier worden bijgesneden op de werkvloer. Met goede snijmachines wordt dit hele proces een stuk gemakkelijker. Er  zijn 19 soorten rolsnijmachines en 15 soorten bordschaarsnijmachines verkrijgbaar bij Hedera. Neem gerust eens een kijkje.

 

Papiervernietigers

Heeft u een hoop schriftelijke documenten met priv√©gegevens waar u vanaf wilt? Gooi deze dan vooral niet zomaar in een willekeurige prullenbak. Deze gegevens zijn waarschijnlijk namelijk lang niet voor iedereen beschikbaar. Maak gebruik van de handige papiervernietigers van Hedera om nare incidenten te voorkomen! 

 

Print, scan & fax

U kunt bij Hedera ook terecht voor alles op het gebied van printen en scannen.  Bij ons kunt u printapparatuur kopen inclusief printing artikelen. Daarnaast kunt u bij ons scanapparatuur kopen en ook scanning artikelen. Daarnaast kunnen wij voor u scan storingen en print storingen verhelpen. Wij helpen u graag met onze landelijke servicedienst storingen.

 

Vragen over ons assortiment

Heeft u vragen over onze beschermende maskers of een vanonze andere artikelen binnen ons assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252 - 43 23 00 of u kunt een email sturen naar klantenservice@hedera.nl. U kunt ook vrijblijvend informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen. Wilt u de artikelen graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij ons langskomen in de winkel in Sassenheim.
Op zoek naar andere kantoorbenodigdheden? Ga terug naar onze homepagina.

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering

Veilig & vertrouwd

Veilig & vertrouwd

50.000+ producten

50.000+ producten

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Professionele service

Professionele service

Eigen showroom

Eigen showroom

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×